Wizz Air taxează bagajele prea mari, dar le ”scoate ochii” clienților cu o reducere a tarifelor - VIDEO

 

Conducerea Wizz Air a explicat decizia de a taxa bagajele prea mari care sunt duse în cabină, spunând că este spre binele pasagerilor. 

 

Am introdus noua politică privin bagajele pasagerilor din cauza faptului că tot mai multe bagaje de mână erau de dimensiuni mari, cauzând întârzieri și disconfort pentru pasageri. Am rezolvat problema. am stabilit două dimensiuni de bagaje permise. 

 

A rămas un bagaj de mână care poate fi luat la bord gratuit, dar este și un bagajt mare care va fi taxat, dar în același timp am redus taxele la bilete pe întreaga rețea de zboruri. Această nouă politică va îmbunătăți modul în care operăm, vom polua mai puțin și în final clienții vor fi mai mulțumiți. Va fi în beneficiul tuturor, clineți și companie”, a declarat Gyorgy Abran, chief commercial officer la Wizz Air.

 

Abran a mai explicat că pentru compensa această taxă, Wizz Air va reduce cu 5% costul biletelor.

 

Din 4 octombrie, clineții Wizz Ai sunt taxați cu 10 euro pentru pentru bagajele care sunt duse în cabină cu dimensiunile mai mari de 42x32x25 centimetri.

  

Până la introducerea acestei taxe, pasagerii care își duceau bagajele în cabină nu plăteau nimic. Bunurile cumpărate în aeroport, după controlul de securitate, vor putea fi duse în continuare în cabină.       

 

Wizz Air introduce 3 noi zboruri de la Cluj-Napoca. VEZI destinațiile - VIDEO

Comentarii Facebook