WIZZ AIR suspendă temporar zborurile de pe Aeroportul din Târgu Mureș

 

Wizz Air anunţă că, din cauza restricțiilor operaționale în curs, suspendarea temporară a operațiunilor de pe Aeroportul Internaţional Transilvania Târgu Mureş (TGM) va continua pe perioada lucrărilor de renovare a pistei. 

 

Aeronava Wizz Air Airbus A320 și echipajul, care deserveau rutele din Târgu Mureș, vor rămâne temporar la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (CLJ) până ce pista va fi îmbunătățită la Aeroportul Târgu Mureș. Toate zborurile din Târgu Mureș vor fi operate după orarul obișnuit, din Cluj Napoca, până pe 8 ianuarie 2017. Începând cu 9 ianuarie 2017 programul curselor din Târgu Mureș va fi consolidat și optimizat cu al celor din Cluj-Napoca, pentru a evita suprapunerea zborurilor. Clienții cu rezervări afectate de decizia Wizz Air de suspendare temporară a zborurilor din Târgu Mureş sunt contactaţi şi li se oferă ramburasare completă, WIZZ Credit sau reprogramarea gratuită. 

 

Pentru următoarele două săptămâni, până pe 7 decembrie 2016, Wizz Air le va pune la dispoziţie pasagerilor de pe zborurile vizate transfer cu autocarul între aeroporturile din Târgu Mureş şi cel din Cluj-Napoca. Pasagerii pot opta şi pentru transport propriu între cele două aeroporturi, caz în care cheltuielile de călătorie le vor fi rambursate de către Wizz Air, într-o limită rezonabilă, după depunerea unei cereri pe wizzair.com/ro-RO/Claims. Pasagerii sunt rugați să verifice pe website-ul WIZZ programul actualizat al curselor de autocar între cele două aeroporturi. 

 

Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications declară: ”În calitate de parteneri dedicați ai aerportului din Târgu Mureș, cu o aeronavă alocată și cu echipaj local, aşteptăm cu nerăbdare pista îmbunătăţită, care va aduce beneficii regiunii mulţi ani de acum înainte. Suspendarea temporară a operaţiunilor va ajuta autorităţile aeroportului să finalizeze renovarea şi procesul de reasfaltare a pistei într-un timp cât mai scurt. Suntem nerăbdători să ne reluăm operaţiunile de la Târgu Mureş în 2017, odată ce lucrările vor fi finalizate”.

Comentarii Facebook