Marti 17 Mai

Wizz Air lansează patru noi curse de la Cluj și alocă o nouă aeronavăReprezentanții companiei aeriene low-cost Wizz Air anunță lansarea a patru noi curse de pe Aeroportul internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, dar și alocarea unui nou avion Airbus A320.

Noile curse de pe Aeroportul din Cluj-Napoca vor începe din octombrie și decembrie, având ca destinații Koln, Nuremberg, Geneva şi Malmo.

Wizz Air alocă cea de-a patra aeronavă de tip Airbus A320 bazei de pe Aeroportul Internaţional <> Cluj ceea ce înseamnă extinderea operaţiunilor de pe acest aeroport şi creşterea capacităţii cu 30 la sută. De asemenea, lansăm patru noi rute, de două ori spre săptămână, spre Koln, Nuremberg, Malmo şi Geneva, care vor fi operate din octombrie şi decembrie, astfel încât putem oferi un total de 20 de rute internaţionale spre zece ţări. De asemenea, am crescut şi frecvenţa zborurilor săptămânale spre destinaţii mai vechi, cum sunt Milano, Paris, Roma, Dortmund şi Bologna. Sperăm că noile rute şi frecvenţele vor avea beneficii în turism”, a declarat vicepreşedinte executiv al Wizz Air, John Stephenson, în cadrul unei conferințe de presă, susținută joi, la aeroport.

 

 

Totodată, Stephenson a anunțat că în următorii 5 ani compania ar putea introduce și zboruri scurte, precum cel de la Cluj-Napoca la Budapesta.

Directorul Aeroportului ”Avram Iancu”, David Ciceo, a precizat că alocare aeronavei oferă „noi opţiuni internaţionale de călătorie pentru pasageri dar şi avantaje economice pentru mediul de afaceri din zonă”.

Comentarii Facebook