Wizz Air - Blue Air 3-2! Aeroportul Cluj a pierdut trei curse si a castigat doua spre Roma si Dublin

 

Dupa ce Wizz Air a mutat de la Cluj la Targu Mures zborurile spre Dusseldorf, Roma si Dortmund, conducerea Aeroportului a reusit sa aduca Blue Air la Cluj cu zboruri spre Roma si Dublin.

Cele doua zboruri vor fi operate din 1 iulie cu o frecventa de trei ori pe saptamana: miercurea, vinerea si duminica, spre Roma, iar spre Dublin de doua ori pe saptamana: vineri si duminica.

"Alegerea acestor destinatii s-a realizat in urma unor cercetari de piata efectuate de aceasta companie aeronautica care au relevat faptul ca numerosi clujeni aleg sa calatoreasca in cele doua capitale europene, atat in interes turistic cat si de afaceri, aici existand de asemenea comunitati mari de romani. Introducerea acestor noi curse aeriene ne bucura intrucat ele au in principal menirea de a creste competitia in randul transportatorilor aerieni, fapt care conduce cu certitudine la cresterea calitatii serviciilor, si, totodata, la scaderea preturilor pentru clujenii care decid sa calatoreasca intr-una din cele doua noi destinatii introduse incepand cu data de 1 iulie", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Venirea Blue Air la Cluj compenseaza plecarea Wizz Air, care si-a mutat zborurile spre Dusseldorf, Roma si Dortmund din cauza costurilor prea mari de pe Aeroportul International Cluj.

Blue Air are la dispozitie o flota constituita din opt avioane Boeing 737, urmand ca din 2013 sa fie folosite inca cinci avioane Boeing 737 Next Generation.

Compania este detinute de omul de afaceri Nelu Iordache, care mai detine compania Romstrade.

 

Citeste si...

Wizz AIR pleaca de pe Aeroportul Cluj din cauza costurilor! In prima faza sunt mutate 3 zboruri VEZI care sunt

Comentarii Facebook