Luni 6 Februarie

Wizz Air anunță reduceri mari pentru zboruri la Londra. Reducerea e valabilă numai AZI

 

Wizz Air sărbătoreşte marți, 16 august, 30 de milioane de pasageri pe rutele sale din Marea Britanie, cu o reducere considerabilă.

 

Compania vinde azi bilete cu 20% pentru toate zborurile din şi spre Regatul Unit.

 

Prima rută Wizz Air spre Marea Britanie, de pe aeroportul din Otopeni, a fost deschisă în luna ianuarie 2007. Astăzi, linia aeriană operează 14 rute spre această destinaţie, de pe 5 aeroporturi din România. Recent, WIZZ a lansat rutele Bucureşti – Londra Gatwick şi Cluj-Napoca – Doncaster Sheffiel, iar din 19 august va deschide şi Suceava – Londra Luton. 

 

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air a declarat: ”Suntem încântați să sărbătorim această aniversare memorabilă împreună cu pasagerii noştri din România. Reducem cu 20% tarifele către rutele noastre din Marea Britanie din întreaga reţea WIZZ şi sperăm că  românii vor folosi această oportunitate să îşi rezerve un city-break într-unul dintre minunatele oraşe britanice. De asemenea, suntem nerăbdători să îi întâmpinăm pe turiştii englezi care vizitează România în timpul vacanţei lor din luna august. Acum că preţurile sunt încă şi mai scăzute, nu cred că mai există motiv să nu călătoriţi în străinătate cu flota tânără  Wizz”.

 

Discountul de 20% se aplică preţurilor, inclusiv taxelor obligatorii, şi unui bagaj mic de cabină. Reducerea este validă doar pentru o nouă rezervare. 

Comentarii Facebook