Wizz Air a luat o decizie IMPORTANTA privind Clujul

 

Wizz Air a decis sa suplimenteze zborurile pe care le opereaza de pe Aeroportul International Cluj si sa suplimenteze numarul de aeronave, de la 2 la 3.

 

Compania a inaugurat miercuri, 15 mai, 3 rute noi din Cluj Napoca către Bari, Eindhoven şi Bruxelles-Charleroi, rute ce au devenit operaţionale în această săptămână odată cu alocarea celei de-a treia aeronave Wizz Air pentru baza din Cluj Napoca. 

 

Numărul total al aeronavelor alocate bazei se ridică la trei. Noua aeronavă este echipată cu sistemul pentru vârful aripilor, Sharkelt, ce permite economisirea de combustibil. 

 

Sharklets reprezintă noile dispozitive pentru vărfurile aripilor care îmbunătăţesc aerodinamica aeronavei şi reduc semnificativ consumul de combustibil şi emisiile cu 4%, pe sectoarele de zbor mai lungi. Sharklets sunt disponibile pe gama nouă de aeronave A320 şi oferă companiilor flexibilitate în a adăuga în jur de 100 de mile nautice sau pot permite creşterea sarcinii până la 450 de kg. 

 

Cu cele 3 noi rute, Wizz Air operează în prezent zboruri spre 15 destinaţii din Cluj-Napoca, crescând astfel capacitatea de transport în Cluj cu peste 700.000 de locuri anual.

 

Cele trei noi rute vor fi operate iniţial de două ori pe săptămână.   

 

Locurile pe  noile rute sunt disponibile la vânzare pe wizzair.com, cu preţuri pornind de la 109 de lei. 

 

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA:

 

- BARI - Marti; Sambata, plecare de la 11:20, pret de la RON 109

- EINDHOVEN - Miercuri, Duminica, plecare de la ora 12:25m, pret RON 129

- BRUXELLES - CHARLEROI - Luni; Vineri, plecare de la 12:25, pretr RON 129

 

"Wizz Air este recunoscută pentru stimularea traficului în 33 de ţări oferind tarife accesibile şi în mod clar consumatorii din România sunt la fel de entuziaşti privind tarifele noastre ca milioane de pasageri Wizz Air din Europa. Popularitatea rutelor Wizz Air din Cluj Napoca a permis companiei să aloce o nouă aeronavă bazei şi operarea a trei noi rute. Sosirea celei de-a treia aeronave va stimula creşterea locurilor de muncă, cu benificii asupra clienţilor şi ale economiei, învestiţia Wizz Air în flota alocată Cluj Napoca fiind la peste 240 mil. USD. Considerăm că reţeaua puternică de rute va susţine creşterea călătoriilor de business şi a celor pentru petrecerea timpului liber şi aşteptăm să facem noi investiţii în structura noastră low cost din ţară", a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air. 

 

Reţeaua de rute Wizz Air în Cluj Napoca este de 15 rute. 

Comentarii Facebook