Wizz Air a lansat zborul CLUJ-NAPOCA - MUNCHEN MEMMINGEN

 

Compania aeriană Wizz Air a lansat de luni, 15 februarie, o nouă rută între baza sa din Cluj-Napoca și Munchen Memmingen în Bavaria, cu o frecvenţă de operare de două zboruri pe săptămână.

 

Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca și Memmingen, aeroportul regional din vestul orașului München, în zilele de luni și vineri. Tarifele încep de la 24.99€ / 109 lei. 

 

Wizz Air a continuat să se extindă la Cluj-Napoca de-a lungul anilor și va adăuga cea de-a 5-a aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca, din luna iulie 2016. Orarul de vară din Cluj-Napoca include bilete de avion spre Alicante, Billund, Doncaster / Sheffield și Berlin, toate începând în săptămânile următoare. Wizz Air a anunțat, de asemenea, recent, o nouă rută internă între Cluj-Napoca și București, care va începe din 22 iulie și care va fi operată de șase ori pe săptămână.

 

Creșterea operațiunilor Wizz Air se întinde pe toată România cu un trafic în creștere de 16% în 2015, față de anul precedent. Wizz Air va deschide cea de-a 6-a bază în România în luna iulie, la Iași, iar în prezent oferă 110 destinații către 16 de țări.

 

Gabor Vasarhelyi, managerul de comunicare pentru Wizz Air, a declarat: ”Cluj-Napoca rămâne una din bazele noastre cele mai importante și conectează această regiune cu multe orașe europene cheie. Am fost compania aeriană principală a orașului  încă din 2007 și vom continua să oferim mai multe locuri - vom spori capacitatea cu 20% în acest an - mai multe rute, mai multe zboruri și mai multe servicii pentru a asigura faptul că oraşul Cluj-Napoca și toată România are acces nu numai la tarife reduse, dar și la servicii superioare la bordul aeronavei Wizz Air”.

 

Marius Mînzat, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, crede că aceste noi zboruri vor dezvolta și mai mult parteneriatul de afaceri dintre Cluj și Bavaria. 

 

Prin intermediul acestui nou zbor Wizz Air spre Memmingen, se va spori conectivitatea judeţului Cluj cu capitala Bavariei Munchen şi se vor crea premisele intensificării schimburilor comerciale dintre cele două regiuni. Mă bucur să văd noi şi noi destinaţii deschise de pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj, şi sunt convins că aeroportul se va dezvolta tot mai mult în anii ce urmează în eforturile de a rămâne cel mai important aeroport al Transilvaniei”, a spus Mînzat.

 

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, a spus că ”extinderea reţelei de rute prin adăugarea de noi şi noi opţiuni de călătorie pentru pasageri rămâne în continuare o permanentă preocupare a Consiliului de administraţie şi a managementului aeroportuar”.

 

Compania aeriană Wizz Air a fost recent numită Compania aeriană de valoare a anului, de către revista Air Transport World, pentru succesul său din 2015.

Comentarii Facebook