West City Tower privește cu mândrie spre vest. De la înălțimea celor 25 de etaje ale celui mai înalt bloc de locuințe din România (P)


Mai țineți minte imaginile din serialele americane în care o pădure de zgârie-nori îți tăia răsuflarea? Cine s-ar fi gândit atunci că și în România poți locui la etajul 25, având o panoramă spectaculoasă asupra orașului și împrejurimilor? West City Tower a scos termenul de „zgârie-nori” din dicționare și din serialele americane și l-a transformat în realitate. Credem că titulatura i se potrivește pe deplin, având peste 80 de metri înălțime (conform urbanismului nord-american) și dominând clădirile din jurul său.

Pe Calea Florești, la nr. 139 ia naștere cel mai ambițios proiect rezidențial din România, care provoacă verticala: West City Tower: 25 de etaje, 5 etaje de parcare (2 la subsol și 3 la demisol), spațiu de joacă pentru copii, 182 de apartamente cu 1,2 și 3 camere, 4 penthouse-uri cu 5 camere, 2 lifturi de interior ce coboară până în parking. Mai mult, lifturile interioare sunt de mare capacitate, permițând și transportul pieselor de mobilier și al electrocasnicelor. Așa că acum poți afla cum e să fii cu picioarele pe pământ, dar cu capul în nori! La propriu! Iar liftul panoramic de exterior te va face să privești cu alți ochi orașul, în ascensiune.

Provocările tehnologice, constructive, inerente unui proiect de pionierat au fost depășite prin integrarea unor soluții inginerești de ultimă oră, cum ar fi sistemul top-down în care este realizată partea de fundație a structurii de rezistență. Abordarea avangardistă și spiritul cosmopolit transformă West City Tower într-o prezență urbană greu de egalat în viitor. Panorama extraordinară asupra Clujului este completată spre vest de o panoramă impresionantă, care cuprinde în deschiderea sa zona Florești-Gilău.

West City Tower oferă apartamente diverse, în funcție de etaj, orientarea sud/nord și suprafață, prețul apartamentelor diferă. Finanțarea proiectului este realizată atât din surse interne cât și în parteneriat cu Libra Internet Bank, așa că sunt resurse suficiente pentru finalizarea și darea în folosință a acestuia în vara lui 2021.

model design living + bucatarie 1.jpg

model design baie 1.jpg


West City Tower. De locuit, nu doar de povestit! Fă-ne o vizită pe www.westcitytower.ro și îți poți găsi noul acasă la unul din cele 25 de etaje constuite la un alt nivel de confort și imaginație urbană. 

Pentru oferte personalizate de preț, vă rugăm să ne contactați la:

contact@westcitytower.ro

0753 125 634

Comentarii Facebook