Vreti sa aratati impecabil? Mergeti la sala sa va distrati: 75 lei in loc de 180 lei pentru abonament de doua luni la Zumba si Pilates! (P)

Daca kilogramele in plus nu vor sa dispara, indiferent ce ati incercat, atunci e timpul sa recurgeti sa solutii de urgenta: mergeti la dans si la pilates.

 

Reddeal va face acum o oferta de reducere de 58%: "Lasa antrenamentul, hai la party!" este o oferta care include un abonament de Zumba si Pilates de doua luni! Cu acest abonament aveti acces la 3 sedinte saptamanale de Zumba sau Pilates, in combinatia care va convine.  (in total se tin 5 sedinte saptamanale de Zumba si 2 sedinte saptamanale de Pilates).

 

Zumba este diferita de programele de aerobic sau fitness obisnuite! Este un party, unde lumea vine pentru distractie! Muzica este una ritmata, preponderent latino (salsa, merengue, samba, afro, reggeton) dar ºi rock n’ roll, hip-hop sau belly-dance.



Metoda Pilates va ajuta sa scapati de celulita si sa obtineti un corp de admirat. Exercitiile Pilates "sculpteazã" corpul si il modeleaza. Schimbarile se produc natural. Aceste exercitii va oxigeneaza muschii si cresc flexibilitatea corpului.



Oferta de reducere o gasiti pe www.reddeal.ro si este valabila la Zumba Club din cadrul salii Delta Gym.

Comentarii Facebook