Miercuri 24 Aprilie

Vin scumpirile! Magazinele din centrul orasului si supermarketurile au inchis miercuri dupa ora 20.00 pentru a modifica preturile


Magazinele din centrul orasului si supermarketuril au inchis dupa ora 20.00 pentru a modifica preturile. Vanzatoarele au fost transante: "Nu stiti ca am inchis pentru ca trebuie sa modificam preturile?".

Cresterea TVA si majorarea preturilor la alimente ii va afecta cel mai mult pe oameni. Astfel, ca la fiecare produs cumparat romanii vor scoate din buzunar nu 19% TVA, ci 24%.

Un kilogram de zahar costa in iunie 3,8 lei, iar de la 1 iulie va costa 4 lei, un kilogram de de orez 5,6 lei si va costa aproape 6 lei, iar un kilogram de carne de pui a costat circa 8 lei lei si a fost crescut la aproape 9 lei.

Comerciantii si-au inchis magazinele mai repede pentru ca in timpul zilei nu au avut cum sa modifice preturile si sa instaleze noile softuri pe casele de marcat.

 

Micile firme pot vinde si pe baza registrului de casa, dar in cazul marilor lanturi de supermarketuri activitatea ar putea fi data peste cap, pentru ca sunt multe case de marcat si re-softarea lor se poate face numai la punctul de lucru.

Comentarii Facebook