Vilă la preț de apartament în noua zonă de dezvoltare imobiliară a Clujului


Clujul s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani și continuă să o facă pe zi ce trece, însă acest lucru vine și cu o serie de repercusiuni: trafic mult mai aglomerat, poluare, lipsa locurilor de parcare și prețurile tot mai mari ale apartamentelor.

Mai mult, în contextul actual al pandemiei cu care se confruntă întreaga lume, importanța unui spațiu personal și a unei zone de recreere a devenit tot mai evidentă.

Astfel, constructorul Duplex Sub Coastă vă propune un complex de locuințe în noua zonă de dezvoltare imobiliară a Clujului, Sub Coastă - Dezmir, la doar câteva minute cu mașina de oraș.

Mai exact, este vorba despre patru case cuplate, care se achiziționează direct de la dezvoltator, cu zero comision. Locuințele au o suprafață utilă de 120 mp și dispun de 250 de metri pătrați de teren. Acestea se predau semifinisate  cu toate utilitatile trase pe poziție, geamuri termopan, usă intrare, balcoane de sticlă, curte închisă și grătar. 

Casele sunt realizate pe două nivele, fiind compartimentate după cum urmează:

-Parter: hol acces, living și zona de luat masa, bucatarie, camara, baie si terasa;

-Etaj: dormitor cu baie proprie, 2 dormitoare cu o baie comuna si doua balcoane.

Complexul este construit într-o zonă de case noi, la o distanță de doar 750 de metri de mijloacele de transport în comun. Mai mult, unul dintre avantajele principale este faptul că există patru căi de acces către oraș (Bulevardul Muncii, Traian Vuia (Aeroport), Calea Dezmirului și Centura Apahida-Vâlcele cu ieșire în Borhanci), fiind foarte ușor de evitat aglomerația din trafic.

Costul este un alt criteriu convingător, prețurile pornind de la 90.000 de euro, fiind acceptată și varianta de credit.

Totodată, cei interesați pot urmări în timp real situația caselor pe pagina de Facebook a constructorului.

Pentru mai multe detalii și pentru informații de contact, puteți accesa site-ul web al dezvoltatorului AICI.

Comentarii Facebook