Vezi harta autostrazilor care vor fi finalizate pana in 2013 FOTO


Romania ar urma sa aiba pana in 2013 845 de kilometri de autostrada, se arata in raportul "Masuri pentru relansarea activitatii economice", postat pe blog de consilierul premierului, Andreea Paul Vass.

"Blonda" lui Boc a socotit cei 313 kilometri de autostrada deja construiti, intre Gilau si Campia Turzii (51,5 km), Bucuresti - Pitesti (111 km) si Bucuresti - Cernavoda (151 km).

Acestor kilometri de autostrada li se adauga inca 276 care sunt in executie in toata tara. Valoarea acestora este de 2,97 miliarde de euro si trebuie lucrarile trebuie finlizate pana in 2012. In raportul prezentat de Andreea Paul Vass se arata ca tronsonul de 64 de kilometri intre Suplacu de Barcau si Bors, cu o lungime de 64 de kilometri si o valoare de 963 de milioane de euro, trebuie finalizat anul viitor. Lucrarile la Autostrada Transilvania sunt, insa, blocate din lipsa finantarii si nici nu se intrevede posibilitatea reluarii lor.

Pe alti 98 de kilometri de autostrada, care valoreaza 693 milioane de euro, contractele au fost semnate si trebuie terminate pana in 2013.

 

Vezi si...

Americanii de la Bechtel pleaca pe "ascuns" din Romania EXCLUSIV

Emil Boc nu renunta la Autostrada Transilvania! Se va face dar nu cu 16 milioane de euro un kilometru - VIDEO

 

 

 

Comentarii Facebook