UTI face parkingul si hotelul de la Aeroportul International Cluj

Comisia de evaluare a ofertelor din cadrul Consiliului Judetean Cluj a decis atribuirea contractelor de construire a parkingului si hotelului firmei UTI Facility Management Bucuresti.

 

"In urma analizelor si clarificarilor solicitate s-a ajuns la solutia atribuirii acestui contract. In acest zile au fost verificate documentele de calificare, anume oferta tehnica si financiara si s-a constatat faptul ca redeventele ofertate corespund cu cele din documentatia de atribuire. De asemenea, societatea ofertanta a adus clarificarile solicitate de comisie si a acceptat clauzele contractuale propuse", a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica, care este si presedintele Comisiei de evaluare.

 

Potrivit contractului, termenul de executie pentru constructia hotelului este de 18 luni, iar pentru construirea parkingului de 14 luni. Valoarea lucrarilor este estimata la 9,4 milioane de euro pentru parking si la 9,75 milioane de euro pentru hotel. Durata de concesionare a celor doua obiective este de 45 de ani.

 

"Conform contractului, valoarea medie a redeventei pentru extindere parcare si parking este de 1.120.202,02 euro/an, valoarea redeventei pentru hotel pana la punerea in functiune este de 230.898,70 euro/an, iar dupa punerea acestuia in funcţiune de 12%/an", se arata intr-un comunicat de presa al Consiliului Judetean Cluj.

Comentarii Facebook