Sambata 10 Decembrie

Ursus deschide mini-fabrica de la Cluj in urmatoarele saptamani! Va produce berea URSUS nefiltrata!

Reprezentantii URSUS au anuntat ca a au finalizat lucrarile de instalare a liniei de poductie la "Fabrica de bere URSUS" si au demarat probele tehnologice pentru ultimele detalii de fabricatie a berii Ursus nefiltrata.

 

"Unitatea, care va fi deschisa oficial in urmatoarele saptamani, va include si un restaurant si un bar si va oferi clujenilor experienta autentica de a vedea cum se produce berea special conceputa pentru piata locala", au anuntat reprezentantii URSUS.

 

”Suntem incantati ca am intrat cu mini-fabrica in cea mai fascinanta etapa a unui proiect, din punctul de vedere al unui berar: producerea berii. Desi berea care se face acum este destinata testarilor si ajustarilor, deja putem spune ca facem bere pe noua instalatie si e nemaipomenit sa vezi cum o idee prinde contur si viata. ”, a spus Grant McKenzie, Vice-Presedinte Marketing, Ursus Breweries.

 

Reteta berii URSUS Nefiltrata a fost aleasa pe baza votului a peste 100 de clujeni in timpul unei sesiuni de degustare care a avut loc la mijlocul lunii aprilie.  URSUS Nefiltrata se distinge prin aspectul usor opalescent, culoarea aurie si spuma bogata, persistenta. Fiind nepasteurizata, URSUS Nefiltrata trebuie bãutã proaspata si de aceea va fi disponibila  numai in Cluj-Napoca si in imprejurimi.

             

Comentarii Facebook