Un constructor clujean vrea să facă Autostrada Turda - Sebeş. Sunt alte 42 de oferte depuse

 

Omul de afaceri Ioan Bene, cel care a construit pista de la Aeroport şi a cumpărat hotelul Continental, a depus o oferă la licitaţia pentru construirea autostrăzii Turda - Sebeş.

 

Un număr de 43 de consorţii au depus oferte în vederea atribuirii contractului pentru construcţia celor 70 de kilometri ai tronsonului de autostradă Sebeş-Turda. Miercuri, 30 octombrie, vor fi deschise ofertele, ulterior comisiile de evaluare din cadrul Companiei Naţionale de Autostrâzi (CNADNR) urmând să le analizele, scrie realitatea.net.

 

Termenul de depunere a ofertelor pentru tronsonul respectiv, stabilit iniţial pentru 12 septembrie, a fost prelungit de mai multe ori, prima dată pentru 8 octombrie şi ulterior pentru 15 octombrie, respectiv 29 octombrie, potrivit Adevărul.ro.

 

Termenul de depunere a ofertelor pentru construcţia tronsonului de autostradă Sebeş-Turda a fost prelungit până la 29 octombrie, din cauza managementului defectuos din cadrul unor compartimente ale companiei, a anunţat în urmă cu două săptămâni administratorul reţelei rutiere.

 

În luna iulie CNADNR a anunţat că vrea să contracteze lucrări de proiectare şi construcţie a autostrăzii Sebeş - Turda, proiect cu o lungime totală de 70 de kilometri şi o valoare estimată la 2,48 miliarde lei (560 milioane euro), fără TVA.

 

Valoarea estimată a contractului include şi procentul de 10% reprezentând cheltuieli diverse şi neprevăzute, arăta atunci CNADNR. Proiectul este împărţit în patru loturi. Acordurile vor fi încheiate prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Comentarii Facebook