Tu cum îți amenajezi living-ul pentru un confort maxim la tine acasă?

Acasă e locul în care ne relaxăm, ne odihnim și ne delectăm în perioadele în care nu suntem la muncă sau ocupați cu diverse alte activități. În acest an 2020, în care pandemia ne-a ținut mai mult decât oricând izolați la domiciliu, acasă a devenit un loc și mai important pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, confortul din locul în care petrecem atât de mult timp, cu voie sau fără de voie, ar trebui să fie primordial. Sau, orișicât, foarte important. Și, cum camera în care petrecem cel mai mult timp acasă, atunci când nu dormim, este living-ul, acesta ar trebui să primească și cea mai multă atenție din partea noastră. Mai precis, o mobila living moderna care sa ii confere o atmosfera de basm!


Așadar, felul în care ne-am organizat mobila în living, felul în care ne-am amenajat această cameră de zi ar trebui să ne ajute să ne simțim ”acasă” cel mai mult. Aici este reflectată personalitatea noastră, aici se reflectă cel mai clar stilul nostru. Cu puțină creativitate, problema e rezolvată. Dar trebuie ținut cont și de niște reguli clare.

Nu te zgârci atunci când vine vorba de mobila pentru living. Vrei un spațiu ideal, alege în mobilă de living de calitate și care să-ți asigure durabilitate mare. Nu mobilezi casa chiar în fiecare an. O mobilă de living ușor de întreținut, ușor de montat și care să confere camerei de zi o parte din stilul tău este soluția ideală. În plus, vrei să te bucuri cât mai mult timp de ea, deci ține cont și de rezistență și durabilitate. Și să nu mai vorbim de confort, pentru că am stabilit deja cât de important este acest aspect.

Mai întâi de toate, însă, trebuie să ții cont de dimensiunile camerei tale de zi. Nu te arunca la cumpărături doar pentru că ai văzut în casa unor prieteni sau pe un site de pe internet o mobilă de living care te-a impresionat. Dacă arată bine într-o casă, nu înseamnă că va arăta la fel și în alta. Mai ales dacă dimensiunile celor două nu coincid. E la fel cu rochiile, dacă vrei, nu arată la fel o rochie pe două femei diferite. 


Nu supraîncărca living-ul cu piese de mobilier, chiar dacă vrei să păstrezi fotoliile de piele de la bunica, să îți cumperi cel mai mare televizor LED de pe eMAG și să ai o bibliotecă impresionantă, care să dea bine în conferințele tot mai dese de pe Zoom cu cei de la muncă, acum, în toiul pandemiei. Nu vei putea niciodată înghesui tot ce vrei în camera de zi și să îți mai și rămână spațiu pentru ca această să fie funcțională.


Mobila living EMAG oferte de nerefuzat


Începe cu o canapea confortabilă, de preferat extensibilă, pentru momentele în care vei avea musafiri peste noapte sau pentru momentele când survin certurile acelea în cuplu care-l trimit pe unul dintre voi pe canapea. Mobila de living e de neconceput fără o sofa de calitate.


Nu-ți lua niciodată un televizor mai mare decât permit dimensiunile camerei și distanța de la care vei privi emisiunile sau filmele preferate. Nu vrei să-ți strici vederea. În plus, nu te vei putea bucura de adevăratele beneficii ale imaginilor uriașe, dacă nu privești de la o distanță suficient de mare. Așadar, ține cont din nou de dimensiunile camerei tale atunci când alegi televizorul din living.


Comodă TV de la eMAG


Și, dacă ai un tv, ideal ar fi să ai și o frumoasă comodă tv, pentru că televizoarele suspendate pe pereți sunt pretabile într-un bar, dar nu oferă senzația de căldură a unui cămin pe care o conferă televizorul așezat pe o comodă TV cu un design potrivit și în acord cu restul mobilierului. 


Biblioteca este și ea indispensabilă, dar nu lua una cât tot peretele, dacă nu ești Mircea Cărtărescu sau dacă nu intenționezi să strângi cărți cât pentru a le dona Bibliotecii Municipale după moartea ta. La urma urmei, poți citi și pe Kindle sau pe orice alt e-reader cărțile preferate, fără să-ți ocupe spațiul inutil. Da, știm, am stabilit deja. Arată bine pe Zoom, în conferințe. 


Comoda TV pentru o sufragerie moderna!


Pentru masa din living alege una extensibilă, pe care să o folosești la capacitate maximă doar când ai oaspeți sau dacă ai o familie numeroasă. Altfel, va ocupa prea mult spațiu inutil în cea mai mare parte a timpului și te vei lovi mereu de ea. Mesele de acest tip sunt ideale și ca spațiu de lucru, ca birou, dacă vrei, în timpul pandemiei, atunci când nu sunt extinse la capacitatea maximă.


În fine, mobila de living perfectă e cea pe care o simți tu că te reprezintă cel mai bine și care se potrivește cel mai bine stilului casei tale. Cu speranța că sfaturile de mai sus ți-au fost de ajutor, îți doresc spor la shopping, pentru că variante ai destule și suficient de variate încât să îți faci din living camera ta preferată din toată casa.

Comentarii Facebook