Transfer cu autocarul din toată Transilvania spre Aeroportul Cluj. Cât costă serviciile

 

Agenția Alis Holidays, împreună cu platforma de rezervări online Transfero, a lansat sistemul de servicii de transfer pentru pasageri, pe care îl vor oferi tuturor celor care călătoresc spre Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, începând cu data de 1 decembrie 2016. 

 

Agenția Alis Holidays a închiriat, în baza unei licitații, un spațiu din cadrul terminalului de sosiri pasageri al Aeroportului, alături de alți operatori care efectuează servicii de transport similare. 

 

Acest tip de servicii de transfer este comun pe aeroporturile europene și internaționale, contribuind la creșterea gradului de accesibilitate și extinderea ariei de cuprindere a aeroporturilor respective, având efect direct asupra creșterii traficului de pasageri al unui aeroport. În acest context amintim serviciile de transfer similare oferite de mai mulți operatori rutieri prin intermediul unor platforme de rezervări, pe Aeroportul Londra Luton, Budapesta Liszt Ferenc, Paris Beauvais Tille etc.  

 

Serviciile de transfer dezvoltate și gestionate de către Alis Holidays, în mod independent de Aeroportul Internațional Cluj, vor fi accesibile prin intermediul platformei  online ”Transfero”. După modelul de succes al companiilor aeriene low-cost, modelul pe care îl oferă platforma online, va permite pasagerilor să aibă acces la prețuri de călătorie convenabile.

 

Aeroportul Internațional Cluj încurajează orice alte companii care doresc să asigure servicii ce contribuie în mod nemijlocit la o creștere a zonei de deservire a aeroportului, cu efect direct asupra creșterii numărului de pasageri care aleg ca punct de plecare sau sosire în călătoriile lor aeroportul clujean.

 

Sper exemplu transferul de la Aeroportul Cluj spre orice punct din Cluj-Napoca, chiar la ușa casei, va costa 3 euro. Prețul maxim va fi de 12 euro pentru o cursă la Sibiu, aceasta fiind cea mai lungă rută.

Comentarii Facebook