TOTAL Technologies se lansează pe piaţa din Transilvania(P)


Compania informatică Total Tehnologies, cu o experientă de peste 20 de ani, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare şi RFID, se lansează din luna noiembrie și în Transilvania, la Cluj-Napoca, unde le oferă clienţilor din această zonă soluţii complete de colectare şi prelucrarea automată a datelor prin aplicaţii integrate.

Drept dovadă a iniţiativei de apropiere faţă de companiile din partea de nord-vest a României, Total Technologies organizează, în data de 21 noiembrie 2013 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, evenimentul “Run a better business” – Noile viziuni în Producţie, Logistică şi Distribuţie – Optimizarea Proceselor şi Cost Saving-iul generat.

Prin prezenţa companiei Total Technologies la Cluj, vom reusi să asigurăm o mai bună acoperire şi un suport mai rapid pentru companiile din zonă. Numeroasele certificări şi cunostinţe despre terminalele mobile, scanner de coduri de bare, imprimante termice şi portabile, RFID şi aplicaţii software vor duce la îndeplinirea cu succes a tuturor provocărilor şi oportunităţilor din domeniu”, declară dl Voicu Gângă, în calitate de Area Sales Manager.

În baza parteneriatului cu Vocollect, Total Technologies a adus în ţara noastră cea mai fiabilă soluţie pentru companiile a căror dezvoltare depinde în mod direct de optimizarea operaţiunilor logistice: Soluţia Pick-by-Voice. Aceasta reuşeşte să îmbunătăţească viteza şi productivitatea operaţiunilor în depozit până la 99.98 %.


Parteneriatul de lungă durată cu Intermec by Honeywell, producătorul american de echipamente, s-a dovedit a fi unul de succes datorită implementărilor care şi în prezent susţin activitatea şi dezvoltarea companiilor de top din domenii precum Consumer Goods, T & L, Industrie şi Curierat, ceea ce i-a adus companiei Total Technologies titlul de Partener Platinum.

Comentarii Facebook