Ținute în tendințe, în noul magazin BSB, inaugurat în Iulius Mall Cluj (P)



Recent, în mixul de magazine fashion disponibil în Iulius Mall Cluj s-a alăturat BSB, brandul internațional dedicat femeilor pasionate de modă. Noua locație propune piese vestimentare și accesorii moderne, cu atitudine și caracterizate de un stil young.

Brandul de fashion BSB se adresează femeii urbane, care alege să se exprime prin ținute cu un design unic și care pune preț pe calitatea articolelor din garderobă. Noua locație este situată la parterul Iulius Mall Cluj și este destinația doamnelor și domnișoarelor în căutarea outfit-urilor originale și cu personalitate.

În oferta BSB sunt incluse rochii pentru orice ocazie, bluze cu un croi modern și feminin, pantaloni în trend, fuste, salopete, articole din denim și multe alte piese de îmbrăcăminte. Calitatea materialelor, execuția finisajelor, versatilitatea produselor și modelele inovatoare sunt elementele care definesc propunerile BSB și care cuceresc orice pasionată de modă. În plus, brandul propune și colecții outwear, care ies din tipare prin imprimeuri sau designul original. Și planurile de vacanță pot începe la BSB, unde sunt expuse piese vestimentare și costume de baie perfecte pentru plajă sau piscină. Iar pentru ținute complete, sunt disponibile accesorii cu stil, precum: pălării, eșarfe, bijuterii, încălțăminte și altele.

După 36 de ani de activitate, compania BSB ocupă o poziţie de top în domeniul modei pentru femei. Astăzi deţine o reţea extinsă care include 105 magazine exclusive BSB în 22 de țări. În România, brandul este prezent cu 23 de locații, două dintre acestea fiind în rețeaua națională de centre comerciale Iulius Mall, la Cluj-Napoca și Iași.

Comentarii Facebook