Tetarom III se extinde cu 24 de hectare. Uioreanu: Vrem să producem cozonacul Panettone la Jucu

 

Parcul industrial Tetarom III, de la Jucu, se extinde cu 24 de hectare. 

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, proprietarul terenului, a fost de acord să îl cedeze pentru atragerea de noi investitori. 

 

Avem de mult timp o discuție cu cei de la USAMV Cluj și l-am delegat pe vicepreședintele CJ Cluj, Ioan Oleleu, să discute cu cei de la USAMV Cluj, fiind și absolventul acestui universități. Salut decizia celor de la Universitate de a ceda această suprafață de teren necesară pentru atragerea de investitori. Sunt firme care sunt interesate să vină la Jucu”, a declarat Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Pe această suprafață de teren ar urma să fie ”găzduită” firma italiană Battistero, producătorul celebrului cozonac Panettone. Horea Uioreanu a declarat că negocierile cu această companie nu au fost abandonate. ”Au fost unele probleme, dar reluăm discuțiile, iar această suprafață de 24 de hectare este pentru Battistero, dar și pentru o altă firmă care vrea să facă producție la Jucu, dar nu pot da mai multe detalii despre această companie, fiind în negocieri avansate”, a mai spus președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Battistero ar urma să investească la Jucu 50 de milioane de euro și să creeze 500 de locuri de muncă.

 

Italienii care produc Panettone au amânat semnarea contractului cu Tetarom din cauza terenului 

 

Producătorul de Panettone, Battistero, va investi la Cluj 50 de milioane de euro. 500 de locuri de muncă vor fi disponibile

 

 

Comentarii Facebook