Trei proiecte rezidentiale clujene prezente la primul targ imobiliar virtual din Romania

Trei dintre proiectele rezidentiale clujene sunt prezente la primul targ imobiliar virtual din Romania. Manifestarea a inceput astazi si se va incheia in 27 iunie.

?

Belle Ville Residential, un proiect dezvoltat pe Calea Turzii, are deja cinci imobile finalizate. Locuintele din acest proiect se intind pe suprafete cuprinse intre 68 si 109 metri patrati. Un alt proiect, Mao Life Residence, este dezvoltat in cartierul Buna Ziua, pe o suprafata de 2,8 hectare. Doua blocuri cu 120 de apartamente sunt finalizate deja. Un alt treilea proiect clujean, Genesis, care cuprinde apartamente cu curte, va fi realizat pe Dealul Lomb. Locuintele au preturi de vanzare pornind de la 56.000 de euro, fara TVA, dar lucrarile sunt abia la inceput, in prezent lucrandu-se la infrastructura.

?

Targul virtual se desfasoara pe o platforma dezvoltata de site-ul imobiliare.ro si cuprinde 32 de ansambluri rezidentiale din opt orase ale Romaniei. Organizatorii spun ca avantajul acestui tip de targ este ca expozantii beneficiaza de un mod de promovare inedit, iar vizitatorii pot avea acces facil la ofertele prezentate.

?

La targul ImoSfera, ofertele pornesc de la 700 de euro pe metrul pătrat la case si vile finisate. Organizatorii sustin ca sunt reduceri de pana la 16.000 de euro la apartamente, dar si oferte de finantari avantajoase.

Comentarii Facebook