Terapia a donat medicamente de 7 miliarde de lei vechi pentru sinistratii din Moldova si Dobrogea

Producatorul clujean de medicamente, Terapia, a donat medicamente in valoare de 700.000 de lei (7 miliarde de lei vechi) pentru sinistratii din Moldova si Dobrogea.

?

Donatia a fost facuta vineri, 9 iulie, si este destinata spitalelor din localitatile afectate de inundatii. Donatia este alcatuita din antibiotice, antiinflamatoare, medicamente pentru afectiuni cardiace si polivitaminizante care vor ajunge, prin intermediul Societatii Nationale de Cruce Rosie, in spitale din judetele Botosani, Neamt, Bacau, Braila si Tulcea.


"Donatia companiei Terapia Ranbaxy a depasit necesitatile spitalului din Dorohoi, pentru care solicitasem initial ajutor. Acesta este motivul pentru care, prin filialele Societatii Nationale de Cruce Rosie, medicamentele oferite vor ajunge pe toata zona Moldovei si in Dobrogea, la spitalele unde este cea mai mare nevoie de ele. Directorii acestor institutii au fost foarte impresionati de acest ajutor si ma bucur ca noi clujenii ne-am mobilizat sa ii ajutam?, a declarat Simona Bratu, directorul filialei Crucea Rosie Cluj.

Comentarii Facebook