TechWant, cel mai nou jucător de pe piața IT din România (P)


Un nou jucător și-a făcut apariția de curând, pe piața IT din România. Mai exact, este vorba despre TechWant, un furnizor de servicii IT și consultanță, orientat spre oferirea de soluții și servicii de afaceri cu tehnologie activă. 

Astfel, TechWant oferă servicii IT și soluții de suport care ajută mediul de afaceri să crească mai rapid si mai eficient, în această lume orientată spre tehnologie. 

Combinând expertiza tehnică și înțelegerea puternică a afacerii, Techwant oferă soluții inovatoare și durabile. 

Scopul nostru este de a ajuta clienții să utilizeze IT mai eficient pentru a-și îmbunătăți operațiunile și profitabilitatea, să se concentreze pe competențele de bază și să obțină cele mai bune rezultate de afaceri. Cunoștiințele noastre tehnice, împreună cu experiența din industrie și metodologiile noastre unice ne permit să livrăm cu succes și să satisfacem așteptările clienților noștri”, spun reprezentanții companiei. 

Fiecare companie are o poveste de spus, a noastră este despre reinventare, un nou capitol. Momentul "Aha!" Pentru TechWant a fost alimentat de dragostea pentru produsele Apple și de dependența de simplitate și perfecțiune. Am simțit că ceva lipsește pe piață”, mai continuă aceștia. 

Steve Jobs: “ The only way to do great work is to love what you do.” 

TechWant este creatia celor două fondatoare: Anca si Dora Popeneciu. Amândouă au experiență vasta în domeniul Apple, Dora fiind unul dintre primii oameni din România care au crezut, promovat si au ajutat să se genereze buzz-ul actual în jurul produselor Apple. S-ar putea să-o țineți minte de la iStyle. 

La fel ca și multe alte idei bune, TechWant a luat naștere accidental, în timp ce fondatoarele căutau un bun furnizor de servicii care să le înțeleagă viziunea. 

Oferim stil și substanță unui public a cărui viață gravitează în jurul tehnologiei, într-o varietate de domenii și destinații de lucru, de la simplul utilizator până la profesioniști. Publicul nostru este format din visători hotărâți, inteligenți și pasionați, ce caută întotdeauna întregul potențial în fiecare aspect al vieții lor. In plus in eshop-ul de pe techwant.com poti achizitiona sau chiar inchiria intreaga gama de produse Apple”, transmite conducerea companiei. 

Mai multe informații găsiți pe www.techwant.com

Comentarii Facebook