Te mai poți înscrie la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023– industria IT & 4.0 – până în 20.11.2023


Cluj-Napoca. Agenția pentru întreprinderi Mici și Mijlocii Cluj-Napoca, instituție aflată în subordinea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, anunță prelungirea înscrierilor la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii (TIMM), ediția 2023 – industria IT & 4.0 – Cluj - Napoca. Firmele doritoare se pot înscrie pe platofoma www.timm-cluj.ro până în data de 20.11.2023, ora 20.00.

TIMM Cluj-Napoca va avea loc în perioada 22-24 noiembrie 2023, la Cluj Innovation Park.

Târgul se adresează companiilor mici și mijlocii care activează în sectorul IT și în industriile cumulate revoluției tehnologice 4.0 și are ca obiectiv promovarea spiritului antreprenorial, stimularea dezvoltării afacerilor, facilitarea contactelor dintre potențialii întreprinzători/întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) şi agenții economici/instituţiile publice sau private care oferă servicii pentru sectorul IMM, în scopul creșterii numărului întreprinzătorilor de succes şi îmbunătățirii performanțelor economice şi tehnice ale IMM, stimularea şi susținerea IMM inovative, promovarea produselor şi serviciilor.

Printre avantajele oferite operatorilor economici se numără asigurarea participării gratuite la târg pentru beneficiarii selectaţi în urma înscrierii electronice în cadrul programului și acordarea fiecărui participant a unei sume forfetare, în valoare de 2500 RON/beneficiar. Suma se acordă cu condiția prezenței zilnice la TIMM ediția 2023 – industria IT & 4.0 – Cluj - Napoca pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului, cu respectarea procedurii de implementare a programului. Criteriile de eligibilitate se găsesc pe site-ul evenimentului, www.timm-cluj.ro.

La  eveniment vor participa antreprenori din domeniu care vor susține o dezbatere pe tema industriei IT & 4.0, cu titlul ”Contribuția noilor tehnologii în economia românească”, reprezentanți ai universităților, ai clusterelor IT, ai Autorității pentru Digitalizarea României și nu în ultimul rând, reprezentanți ai Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Operatorii economici interesați se pot înscrie până în data de 20.11.2023, ora 20.00, pe site-ul www.timm-cluj.ro.

Pentru alte informații ne puteți contacta direct la sediul AIMM Cluj-Napoca, str. Horea nr.13, Cluj-Napoca, județul Cluj, tel:0771265201,  email: agentia.cluj@imm.gov.ro.

Comentarii Facebook