Tarom nu mai zboara spre Cluj-Napoca, dar nici nu a relocat cursele! Acuzatii de incompetenta


Senatorul PSD, Sorin Bota, acuza compania Tarom ca nu a luat masuri pentru a reloca zborurile Bucuresti - Cluj-Napoca, pe durata in care Aeroportul International Cluj va fi inchis.

"Tarom renunta cu buna stiinta la veniturile pe o saptamana a cinci curse care opereaza pe relatia Bucuresti - Cluj si retur. Pana la aceasta data, cursele nu au fost relocate pe aeroportul din Targu Mures, pasagerii aflandu-se in imposibilitatea de a-si face rezervarile.

Avand in vedere ca saptamana viitoare, de luni pana sambata, Aeroportul International Cluj - Napoca va fi inchis pentru derularea unor lucrari de infrastructura, TAROM nu a relocat cursele aferente aeroportului Cluj - Napoca pe aeroporturile din apropiere (Targu Mures), cetatenii fiind astfel vaduviti de serviciile companiei nationale TAROM iar TAROM de veniturile pe care le poate realiza in aceasta perioada", a declarat Sorin Bota.

Senatorul a transmis o adresa ministrului transporturilor pentru a dispune masurile necesare astfel incat zona Transilvaniei sa nu fie vaduvita, in urmatoarea perioada, de cursele TAROM.

 

"Avand in vedere lucrarile de reparatii ce vor fi executate la vechea pista de decolare-aterizare a Aeroportului International Cluj-Napoca, traficul aerian pe aeroportul clujean va fi suspendat in perioada 7 mai 2012, ora 8.00 - 13 mai 2012, ora 18.00. Incepand cu data de 13 mai 2012, ora 18.00, traficul va fi reluat conform orarului obisnuit.

Pasagerii sunt rugati sa ia legatura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor si la aeroporturile de plecare/sosire pentru aceasta perioada.

Operatorii aerieni isi rezerva dreptul de a anula sau de a aduce alte modificari in programul curselor aeriene", precizeaza reprezentantii Aeroportului International Cluj.

Comentarii Facebook