Supercom va prelua salubrizarea stradală. Rămâne de văzut ce treabă va face. Prețul ofertat era sub cel al pieței - FOTO


Salubrizarea stradală din Cluj-Napoca va fi făcută de luni, 1 martie, de firma Supercom, cae a preluat sectorul fostului Rosal. Supercom a oferit cel mai mic preț posibil și a câștigat. 

In urma câștigarii licitației, o noua firma de salubritate STRADALĂ, Supercom S. A., își începe de luni activitatea in Cluj - Napoca ( sectorul vest, fostul Rosal).

Am verificat dotările și echipamentele necesare derulării activității de salubritate stradală, conform caietului de sarcini care a stat la baza licitației de salubritate stradală. 

Atât eu, cât și clujenii , așteptăm lucrări de calitate, intervenții cu echipamente moderne, electrice, nepoluante, curatenie la standarde europene, atât pe carosabil cât și pe trotuare. Așteptăm o ”competiție a curățeniei” între cele doua firme de salubritate stradală  care operează in Cluj-Napoca ( Supercom și Bratner), in respect deplin fata de cetățean și fata de banul public”, a precizat primarul Emil Boc, care a vizitat utilajele expuse de Supercom.

Comentarii Facebook