Stefan Niculae, presedintele Agrostar: 2010 este cel mai greu an pentru agricultura


Presedintele Agrostar, Stefan Niculae, a declarat astazi la Cluj ca 2010 este cel mai slab an pentru agricultura si actuala conducere a Ministerului Agriculturii este cea mai proasta din ultimii 20 de ani.

"Acest an agricol este cel mai greu pentru toti agricultorii din Romania avand in vedere ca actuala conducere a Ministerului Agriculturii, care este cea mai proasta din ultimii 20 de ani. Ministrul Mihai Dumitru este o mare eroare la conducerea institutiei", a declarat Niculae.

Sindicalistii cer demiterea ministrului Agriculturii, care nu a facut nimic pentru acordarea subventiilor. Fermierii vor primi din acest an 80 de euro la hectar si nu 160 de euro cat era subventia pana acum.

"Taierea subventiilor este o sinucidere pentru actualul Guvern. Agricultura aduce 12% din PIB -ul Romaniei si ne surprinde reducerea formelor de sprijin", a mai spus presedintele Agrostar.

Stefan Niculae a venit astazi la Cluj pentru a discuta posibilitatea infiintarii unei filiale Agrostar, unde ar urma sa fie deschis si un birou regional.

Comentarii Facebook