Miercuri 17 Aprilie

Statul român vrea să îmbutelieze apă minerală și să o vândă pe alt continent



Societatea Națională a Apelor Minerale (SNAM) a început negocierile pentru inaugurarea primei fabrici care va îmbutelia apa minerală în România.

Astfel, instituția responsabilă de controalele și licențierea apelor ar deveni concurent pentru mării îmbuteliatori din industrie.

"Apa este o resursă încă neexploatata în România, în momentul de față sub 10% din potențial fiind consumat. Ne vom concentra în perioada următoare investițiile în deschiderea unei noi fabrici de îmbuteliere pentru că vrem să arătăm că statul poate fi un privat foarte bun", a declarat Radu Dumitru, directorul general SNAM, potrivit Wall-Street.ro.

Conform managerului SNAM, scopul societății pe care o conduce este acela de a promova apa din România prin calitatea pe care o are și să o promoveze la export.

"Suntem cu ochii pe mai multe branduri care au probleme, dar au renume și vrem să le revitalizam. Sunt câteva fabrici care chiar sunt la vânzare. Vrem să preluam aceste fabrici și să facem un export masiv de apa în zonă Orientului Mijlociu și în China, unde avem deja cereri masive", a declarat Radu Dumitru.

Comentarii Facebook