Stadionul municipal "Cluj Arena" a primit "cadou" 14 milioane de euro de la Guvernul Emil Boc


Guvernul a decis in sedinta de marti sa aloce suma de 60 de milioane de lei, circa 14 milioane de euro, pentru continuarea lucrarilor la stadionul municipal "Cluj Arena".

Ministrul Dezvoltrii Regionale, Enela Udrea, a declarat ca finalul sedintei de Guvern ca banii provin din fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia primului-ministru.

"Si aici standardul la care se construieste permite organizarea unor competitii UEFA si FIFA, astfel ca la nivel national vor fi minimum aceste doua stadioane cu care Romania poate intra in competitie, pentru a gazdui astfel de evenimente sportive de nivel national", a declarat Elena Udrea.

Construirea stadionului municipal "Cluj Arena" a inceput in vara anului 2009 si va avea 30.500 de locuri. Initial, lucrarea ar fi trebuit sa coste 27 de milioane de euro, dar pretul a crescut cu 9 milioane de euro ca urmare a unor lucrari suplimentare.

 

Stadionul va fi dat in folosinta in luna iunie 2011. Meciul Romania - Belarus, din 7 octombrie 2011, din preliminariile EURO 2012 se va juca pe stadionul municipal "Cluj Arena".

Comentarii Facebook