Sorin Apostu: Inchiderea Ursus e cea mai trista veste din acest an! Vezi ce a mai spus primarul


Primarul Sorin Apostu a declarat pentru Stiri de Cluj ca inchiderea fabricii Ursus este cea mai trista veste pe care a primit-o in acest an.


"Pentru mine este cea mai trista veste de anul acesta in conditiile in care noi aducem branduri la Cluj. Acum avem, dupa atatia ani, o zi a orasului si decizia pe care au luat-o Ursus nu cred ca este cea mai benefica pentru brandul lor. I-am rugat sa o analizeze pentru ca aceasta bere reprezinta istoria orasului", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Edilul a mai spus ca in aceasta dimineata, la ora 8.30, s-a intalnit cu presedintele Ursus Breweries, Gary Whitlie. "M-a asigurat ca va fi mentinuta o linie de productie la Cluj si ca nu va fi inchisa fabrica s nici nu va fi relocata. Imi pare rau pentru ca este un brand al orasului", a mai spus primarul.

 

Presedintele Ursus Breweries, Gary Whitlie, a declarat astazi la Cluj ca fabrica va fi inchisa din motive economice. 150 de oameni isi vor pierde locurile de munca si de anul viitor ar putea fi deschisa o miniunitate de productie pe locul fabricii.

 

Comentarii Facebook