Șofer somat pe net să vină să facă plată la OMV în Apahida, după ce suma pentru benzină nu s-a încasat/ ”Nu ai pus pin-ul la card și ai plecat!”


Un incident mai puțin obișnuit a avut loc la stația OMV din comuna Apahida, Sub Coastă. Un șofer din Timișoara care a alimentat mașina la această stație a uitat să finalizeze plata, provocând astfel o situație neplăcută atât pentru el, cât și pentru personalul stației.

Angajații stației îi cer șoferului cu numarăul de înmatriculare TM18PGM, care a alimentat mașina la stația OMV situată pe strada Principală, nr. 6A, însă nu a introdus codul PIN la terminalul de plată, să vină să facă plata și să achite astfel contravaloarea carburantului. Personalul stației a observat incidentul după plecarea clientului și face apel pe internet la acesta să revină pentru a efectua plata.

Stația OMV din Sub Coastă roagă clientul să sune de urgență și să stabilească modalitatea prin care poate efectua plata, pentru a remedia situația cât mai rapid posibil. Se dorește evitarea oricăror complicații ulterioare și soluționarea problemei pe cale amiabilă.

Anunțul angajaților OMV:

”TM18PGM,ai fost în OMV Sub Coastă și nu ai pus pinul la card și ai plecat.Te rog sa suni sa faci cumva plata”


Comentarii Facebook