Soarta Hotelului Continental e în derivă! Clădirea emblematică numărul UNU a Clujului e în pericol


Omul de afaceri Ioan Bene riscă să piardă controlul asupra fostului hotel Continental din Cluj-Napoca, pentru că firma a intrat în faliment. Lupta lui Bene nu e finală, și sunt șanse să poată restaura frumusețea Continentalului. 

Respinge, ca neîntemeiată, cererea de confirmare a planului de reorganizare al debitoarei NAPOCAMIN S.R.L., propus de creditorul MIXT LOGISTIC S.R.L. Respinge, ca neîntemeiate, cererile de confirmare a planului de reorganizare al debitoarei NAPOCAMIN S.R.L., propus de debitoare, prin administrator special.

Dispune intrarea debitoarei NAPOCAMIN S.R.L. în faliment în procedura generala şi desemnează în calitate de lichidator judiciar provizoriu RTZ & PARTNERS SPRL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din Legea nr. 85/2014”, este scris în decizia Tribunalului Comercial Cluj, conform informațiilor publicate de gazetadecluj.ro.

Din fericire, sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Cluj.

Napocamin deține clădirea fostului hotel Continental. 

Hotelul a fost cumpărat vândut în mai 2004 de către compania cu același nume către SC Ardeleana SA din Alba Iulia, care se ocupa cu producția de încălțăminte și era condusă de omul de afaceri Dorel Tămaş.

În anul 2013, firma lui Ioan Bene a cumpărat clădirea pentru suma de cinci milioane de euro.

Bene a plătit și renovarea exterioară a clădirii, care acum este cea mai scumpă din Ardeal. 

Comentarii Facebook