Simplemining: Minarea monedei Ethereum se va opri din 15 septembrie


Minarea criptomonedei Ethereum (ETH) nu va mai fi posibilă din 15 septembrie, anunță  Simplemining.

Începând cu 15 septembrie, mineritul Ethereum (ETH) se va încheia. Nu va mai fi posibil să-l extrageți, deoarece se va trece de la Proof of Work la un Proof of Stake algoritm.

Pentru a ne pregăti pentru această schimbare, am pregătit trei articole importante pe care credem că toată lumea ar trebui să le citească (Begining 15th of September Ethereum (ETH) mining will end. It will not be possible to mine it anymore as it will move from Proof of Work to a Proof of Stake algorithm. 

In order to prepare for that change we have prepared three important articles that we believe everyone should read)”, anunță cei de la Simplemining, cel mai bun sistem de operare GPU Mining. 

Ce este Proof-of-Stake (PoS)? Proof-of-stake este un mecanism de consens al criptomonedei pentru procesarea tranzacțiilor și crearea de noi blocuri într-un blockchain. Un mecanism de consens este o metodă de validare a intrărilor într-o bază de date distribuită și de păstrare a bazei de date în siguranță.

Până acum mecanismul de procesare a tranzacțiilor și securizarea blockchain -ului se făcea prin validare de către mineri. 

Trecerea de la Proof of Work (POW) la Proof of Stakeva reduce și consumul de curent, pentru că POW se baza pe folosirea de plăci video pentru validarea tranzațiilor și securizarea blockchain -ului. 

Comentarii Facebook