Sezonul promoțiilor de la Iulius Mall începe cu Expomineralia. Vezi ce oferte sunt pregătite (P)



O nouă ediţie a târgului de pietre preţioase şi semipreţioase EXPOMINERALIA se va desfăşura de marţi până duminică, în perioada 6 – 11 ianuarie 2015, la Iulius Mall Cluj. Pasionaţii de obiecte din minerale se vor delecta cu piese aparte şi se vor bucura de discounturi de până la 60%.

Expomineralia începe anul 2015 cu oferte de nerefuzat. În funcţie de preferinţele lor, clienţii IULIUS MALL îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte realizate cu măiestrie din minerale, care beneficiază de promoţii între 30% şi 60%. Astfel, iubitorii de frumos vor putea alege, la parterul IULIUS MALL CLUJ, dintr-o selecţie de peste 150.000 de articole deosebite, la preţuri avantajoase. Piesele sunt realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

Cunoscătorii vor găsi şi piese rare, cum ar fi spinelul roşu, nenumărate rubine, safire şi diamante. Peste 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru realizarea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

La târg sunt prezentate şi păpuşi Matrioşka, accesorii, brăţări, coliere, cercei şi alte obiecte din lemn, pentru care s-au utilizat peste 30 de tipuri de esenţe.

Impresionante sunt şi decoraţiunile realizate din roci de sare din Himalaya, lămpi, ceasuri de masă şi vaze care, pe lângă efectul estetic, au şi beneficii terapeutice pentru bolile de respiraţie.

Comentarii Facebook