Patru noi magazine deschise în Iulius Mall Cluj! Vezi despre ce este vorba (P)


În luna decembrie 2014, Iulius Mall Cluj şi-a îmbogăţit portofoliul cu noi locaţii, dedicate pasionaţilor de sport, celor care vor să experimenteze cinematografia cu efecte speciale, iubitorilor de fashion şi prichindeilor dornici de activităţi recreative.

Primul showroom oficial din afara Bucureştiului al brandului german de echipamente sport şi fitness KETTLER s-a deschis la etajul 1 al Iulius Mall Cluj. De curând, amatorii de mişcare pot alege accesorii şi aparatură fitness, îmbrăcăminte sport şi suplimente nutritive potrivite preferinţelor lor. Pe lângă KETTLER, lider la nivel mondial în echipamente de fitness, showroomul adună cele mai renumite branduri din categoriile fitness şi performanţă fizică, precum: SKLZ, TechFit, PhysioRoom, Polar Everlast, Optimum Nutrition, Pro Nutrition şi BSN. Un plus de diversitate este adus de BODY ACTION, unul dintre cele mai puternice branduri de haine sport, destinat consumatorului modern, care doreşte să se diferenţieze prin stil şi autenticitate.

În showroomul din Iulius Mall Cluj pot fi testate aparate de fitness (biciclete eliptice, medicinale sau de viteză, benzi de alergare, aparate de vâslit, stepere, bănci antrenament etc.), echipamente şi accesorii pentru tenis de masă, biciclete şi echipamente de joacă pentru copii. În plus, clienţii găsesc aici cele trei linii inovatoare de accesorii: Balance, Workout şi Power Line, adaptate la nevoile şi cerinţele lor. KETTLER reprezintă calitatea şi durabilitatea germană, promovând un stil de viaţă sănătos, chiar şi de acasă.

Din ultima lună a anului trecut, pasionaţii de film şi adrenalină au parte de o surpriză multidimensională la Iulius Mall Cluj.

Moov – X Cinema 7D este deschis la etajul 1 al mall-ului şi poate găzdui patru persoane în acelaşi timp, fiind dotat cu scaune special create pentru a se putea mişca în toate direcţiile. Conceptul 7D înglobează atât tehnologia de ultimă generaţie, care permite redarea lumii virtuale prin imagini tridimensionale şi sunet „high definition”, cât şi efecte speciale, precum jeturi de aer, picături de apă, baloane de săpun, fulgere, mişcări pe toate planurile şi atingeri. Moov – X Cinema 7D se adresează tuturor categoriilor de vârstă, fiind o formă de distracţie antrenantă şi palpitantă. În program sunt nouă filme, cu o durată între 5 şi 10 minute, din categoriile horror, adventure şi fun, iar lunar se vor adăuga filme noi.


Happy Color este o altă locaţie inaugurată recent, la parterul Iulius Mall Cluj, care aduce mai aproape de clujeni conceptul Art, Hobby & Fun. Magazinul oferă mii de produse de pictură, desen, grafică, modelaj, lemn, papetărie, hobby și accesorii sau obiecte handmade. Cei pasionaţi vor găsi o gamă variată de jocuri logice sau de strategie, pe care le pot cumpăra sau le pot închiria. În acelaşi timp, Happy Color este un alt fel de loc de joacă pentru prichindei, unde se desfăşoară ateliere de creaţie care încurajează şi dezvoltă înclinaţiile artistice ale celor mici. Ştrengarii învaţă tehnici de hobby variate: decupaj, pictură pe sticlă, gravură, origami, modelaj, quilling, pirogravură, traforaj și multe alte activităţi.

Tot în luna decembrie 2014, la parterul Iulius Mall Cluj a fost inaugurat şi magazinul Dressing Room, dedicat pasionatelor de fashion. Doamnele şi domnişoarele găsesc creaţii inedite, produse în serie mică sau unice, care poartă semnăturile a 13 designeri vestimentari. Printre propunerile pentru cele care iubesc moda se numără: rochii de gală, casual, simple sau pentru ocazii speciale, paltoane, pardesie, sacouri, jachete, fuste, încălţăminte şi bijuterii. Toate piesele sunt deosebite, din materiale de cea mai bună calitate şi atent lucrate. La Dressing Room, mămicile pot alege şi obiecte vestimentare în tendinţe pentru copii, realizate de designerul Diana Barbur.

Comentarii Facebook