Duminica 14 August

Sesiunea Specială Ursus şi-a desemnat câştigătorii. Ursus răsplăteşte creativitatea studentilor din Cluj(P)Sesiunea Specială Ursus s-a încheiat vineri, 28 martie, după 2 luni în care studenţii clujeni au avut ocazia să-şi exerseze creativitatea construind un urs ieşit din tiparele convenţionale.

Sesiunea Speciala Ursus şi-a dorit să încurajeze creativitatea şi responsabilitatea studenţilor clujeni. Combinând o viziune creativă cu materiale clasice sau neconvenţionale, studenţii au fost provocaţi să construiască un urs, care să întrunească caracteristicile principale ale simbolului URSUS: puternic, plin de viaţă şi carismatic.

Gala de Premiere a avut loc vineri seara în Euphoria Music Hall, unde s-au înmânat premiile puse la bătaie, iar echipele finaliste au avut ocazia să se cunoască şi să ciocnească o halbă de bere, alături de organizatori, oficialităţi şi cadre universitare. Astfel, în urma celor două etape ale Sesiunii Speciale Ursus, s-au desemnat două echipe câştigătoare:

Premiul cel Mare de 1500 de euro, pentru cel mai „reuşit” urs, a fost înmânat, în urma jurizării, echipei Marius & CO.


Premiul de Popularitate, în valoare de 500 de euro, a fost câştigat de lucrarea echipei The incredible blonde minions, după o strânsă competiţie pentru voturi online pe www.ursus.ro/cluj. Voturile online au fost şi ele răsplătite cu six-pack-uri de bere Ursus Premium.

Ne face o mare plăcere să susţinem, să încurajăm şi să răsplătim creativitatea tinerei generaţii. Ideile inovatoare ale tinerilor sunt un magnet de bună dispoziţie care dau gustul petrecerilor cu prietenii. Clujul pentru noi este acasă şi unde un loc mai potrivit pentru a desfăşura astfel de activităţi dacă nu aici? a declarat Marian Olteanu, Senior Brand Manager Ursus.

Cele două echipe câştigătoare au simţit Sesiunea Specială Ursus ca pe o provocare şi o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber. Marius, câştigător al Premiului cel Mare: „Pot să spun că am avut un weekend petrecut cu folos, în care m-am simţit bine alături de câţiva prieteni construind o nebunie de urs. Practic, mi-a fost răsplătită buna-dispoziţie.

Andrada M, Andrada B şi Emilia, fetele din echipa câştigătoare a Premiului de Popularitate, spun că le-au plăcut provocările pe care le-au întâmpinat în cadrul acestui proiect, de la găsirea materialelor din care să confencţioneze ursoaica în fabrici de reciclare, la constucţia ei efectivă pe holul unui cămin din Cluj.

Sesiunea Specială s-a încheiat. Acum, liber la petrecere alături de URSUS!

Comentarii Facebook