Servicii de găzduire web și servere dedicate la prețuri avantajoase la Clausweb (P)



Clausweb, o companie cu experienta de noua ani in serviciile de hosting si cu peste 10.000 de clienti pana in prezent, are o serie de oferte pentru pachetele de gazduire web.

Astfel, pentru pachetele de Web Hosting cPanel se ofera, inainte de plata, o saptamana de test gratuit pentru fiecare comanda de gazduire, iar configurarea unui cont de hosting durează, de obicei, cinci minute.

Mai mult, primiti 2 luni gratuite incluse la plata in avans pe un an sau 4 luni gratuite la plata in avans pe 2 ani. Comanda pentru un pachet de gazduire web este de preferat sa fie pe minim 3 luni in avans.

In cazul in care doriti sa va mutati site-ul de la alta firma de hosting pe Clausweb.ro, transferul datelor de pe vechiul server la noi pe server se face gratuit! De asemena, asistenta tehnica este gratuita prin telefon (intre orele 8:00 - 22:00) sau prin email la asistenta[at]clausweb.ro (24 de ore din 24).

Totodată, clienții care doresc sa inregistreze domenii web vor putea beneficia de o serie de oferte speciale, daca vor achiziționa si un pachet de gazduire web.

Clienții Clausweb.ro mai pot beneficia de servicii de servere dedicate, la prețuri începând de la 99 euro/luna, dar și de design web, la prețuri începând de la 249 de euro.

De asemenea, compania are în portofoliu servicii de promovare web SEO, SEM, certificate SSL, servicii DSN și streaming audio-video.