Șefa unei rețele naționale de electronice se LAUDĂ că a schimbat 500 din cei 800 de angajați: Sunt ”a dracu'”

 

Violeta Luca, directorul executiv al Flanco, crede că faptul că a dat afară 80% dintre angajați și i-a schimbat cu alții a generat un succes pentru firmă.

 

Sunt considerată <<a dracu’>> deoarece am schimbat 500 din 800 de angajaţi în ultimii ani. Sunt oameni care nu vor să vină să lucreze în Flanco deoarece este aici o <<nebună>> care cere imposibilul de la angajaţi. Pot spune în schimb că eram pe ultimul loc în industrie la recomandări din partea clienţilor, iar acum suntem pe primul loc. Anul trecut vânzările au crescut cu 25%, iar anul acesta vor creşte cu 15%. Totodată, factura medie este cu 30% mai mare decât la concurenţă”, a declarat Luca în cadrul evenimentului ”Eficienţa operaţională în retail” organizat de revista BUSINESS Magazin.

 

Ea a spus că retailerii trebuie să își supravegheze angajații pentru a vedea cum își așteaptă pe clienţi în magazine, să salute și să zâmbescă, nu să stea cu spatele şi să mestexe gumă. Angajații ar trebui să fie capabili să spună ”îmi pare rău, am greşit”.

 

Luca i-a asemuit pe consumatori cu niște câini, care sunt loiali în perioada crizei, dar că acum consumatorii sunt ca pisicile, imprevizibili.

 

Flanco a făcut anul trecut o cifră de afaceri de 137 milioane euro, iar anul acesta rulajul s-ar putea ridica la aproximativ 157 milioane euro.

Comentarii Facebook