Se vinde o vilă unicat din Cluj-Napoca! Bine, și prețul este pe măsură. Credeți că îl merită? - FOTO


O vilă unicat, din apropiere de Grădina Botanică, a fost scoasă la vânzare cu fabulosul preț de 3,5 milioane de euro. Casa are 525 de mp și este greu de crezut că își va găsi un cumpărător care să și-o permită, mai ales că orașul nu e nici Paris, Londra sau Barcelona. 

Clădirea construită în 1930 are cinci dormitoare, două bucătării, iar o curte de peste 1000 de mp.

Aceasta vila emblematică este ideală pentru o familie care dorește să trăiască într-un mediu deosebit de luxos si spațios. Cu numeroase camere și facilități de top, aici veți găsi tot confortul de care aveți nevoie.

Spațiul perfect pentru activități medicale. Datorită dimensiunilor sale generoase și a ambiantei elegante, vila este perfectă pentru organizarea unei clinici de top.

Locuință și spațiu de lucru în același timp: Cu posibilitatea de a amenaja anumite încăperi ca birouri sau spații de lucru, aceasta vila poate fi transformată într-un sediu confortabil si inspirant pentru afirma dumneavoastra”, precizează agenții.

Prețul de 6.666 de euro pe mp te lasă fără respirație. La acești bani găsești orice vila vrei în orașe cu adevărat importante, nu în Cluj-Napoca, unde piața imobiliară pare să fi atins punctul maxim, deci o revânzare ar fi numai în pierdere.

casa-individuala-de-vanzare-5-camere-cluj-napoca-semicentral-207746949.jpgcasa-individuala-de-vanzare-5-camere-cluj-napoca-semicentral-207746947.jpgcasa-individuala-de-vanzare-5-camere-cluj-napoca-semicentral-207746953.jpgcasa-individuala-de-vanzare-5-camere-cluj-napoca-semicentral-207746945.jpg

Comentarii Facebook