Se ia gazul pe mai multe strazi din Cluj-Napoca! Miercuri vor fi racordate doua conducte noi la retea


E.ON Gaz Distributie a anuntat ca miercuri, 19 octombrie, mai multe strazi din Cluj-Napoca vor fi deconectate de la reteaua de distributie a gazelor naturale pe timpul unor lucrari.

"E.ON Gaz Distributie a finalizat lucrarile pentru inlocuirea conductelor de distributie a gazelor naturale pe strazile Caii Ferate si Oasului din municipiul Cluj Napoca. Aceste lucrari fac parte din doua proiecte ample de investitii pe care compania le deruleaza la acest moment, prin care vor fi inlocuiti, pe mai multe strazi din municipiul Cluj Napoca, aproximativ 18 kilometri de conducte de gaze naturale din otel cu conducte noi de polietilena care prezinta rezistenta, durabilitate si flexibilitate ridicata. Valoarea totala a acestor investitii depaseste 9 milioane de lei", se arata intr-un comunicat al companiei.

Pe strada Caii Ferate se sisteaza alimentarea intre orele 9.00 - 12.00 pentru consumatorii de pe strazile Decebal, Caii Ferate, David Prodan, Caracal, Craiova, Burebista, iar pentru cuplarea conductei situata pe strada Oasului se sisteaza alimentarea intre orele 10.00 - 14.00 pentru consumatorii de pe strazile Garii, Oasului Fundatura, Stephenson si Oasului (de la nr. 1 pana la intersectia cu str. Maramuresului).

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari.

Comentarii Facebook