Se deschide un nou Aquapark în Ardeal! Zona va rivaliza tot mai mult cu stațiunile de pe litoral - FOTO


Un nou aquapark se deschide în Ardeal, cu puțină întârziere, pentru că administratorii au promis că va fi gata încă din luna iunie 2023.

Astfel, de sâmbătă, 19 august 2023, o nouă atracție turistică se deschide în Nord-Vestul țării. Aquaparkul Venus din Băile 1 Mai își deschide porțile pentru iubitorii de bălăceală.

Pe o suprafață de 4,3 hectare, turiștii vor descoperi un adevărat paradis acvatic cu 6 piscine cu apă termală și recirculare, perfecte pentru înot sau pentru relaxare, de la bazine de înot, inclusiv platformă de sărituri, bazine cu tobogane, masaj subacvatic sau jacuzzi.

Și copiii au loc special pentru ei! 2 bazine dedicate celor mici, unde se pot bucura în voie.

Aquaparkul dispune de o zonă de restaurante și terenuri de sport.

Complexul este pregătit să primească până la 2.000 de vizitatori pe zi. Aquaparkul Venus aparține de Transilvania Investments ăn calitate de acționar majoritar al SC Turism Felix, administratorul ștrandului.

Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de vest a țării pe care o avem în portofoliul Transilvania Investments. Până în prezent, Băile Felix au fost punctul principal de atracție. Odată cu deschiderea Aqua Park-ului din 1 Mai ne dorim să oferim o alternativă la același nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turiști”, spune Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments.

Cu această nouă investiție, zona Felix 1 Mai va concura serios cu stațiunile de pe litoral, tot mai scumpe și cu servicii tot mai proaste.

Program de funcționare: zilnic între orele 8:00 – 20:00

Tarifele/acces/zi/persoană (valabile o singură intrare) sunt: copii sub 4 ani gratuit, copii până la 12 ani 25 lei și adulți 50 lei.

Comentarii Facebook