Schimbare de garda la Clujana. Directorul Dan Ungureanu si-a dat demisia!

Directorul fabricii de incaltaminte Clujana si-a dat demisia. In locul lui a fost numit la conducerea fabricii administrate de Consiliul Judetean Radu Tarmure.



Reprezentantul Consiliului Judetean in Consiliul de Administratie al societatii Clujana, Steluta Racolta, a declarat pentru Stiri de Cluj ca Dan Ungureanu si-a dat demisia din motive personale. „A demisionat din motive personale. In locul lui a fost numit in functia de director domnul Radu Tarmure”, a spus Steluta Racolta.



Noul management al firmei trebuie sa contribuie la dezvoltarea pietelor de desfacere pentru incaltamintea de la Clujana.

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, spunea in urma cu o luna ca tinta este deschiderea unor noi puncte de lucru  in Huedin si in zona Gherla-Dej, dar si cucerirea pietelor externe. Clujana a exportat anul trecut 9.000 de perechi de incaltaminte in Franta, in valoare de 180.000 de euro. Alte 2.000 de perechi de incaltaminte au fost licrate anul trecut Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, in cadrul unui contract de 250.000 de lei.



Fabrica Clujana a fost pana in 1989 una dintre cele mai mari unitati de productie din Cluj, avand peste 10.000 de angajati. Dupa Revolutie, societatea a inregistrat problem financiare si in 1999 s-a inchis. Si-a reluat activitatea in 2003, iar din 2008 a fost preluata de Consiliul Judetean, care detine peste 90 la suta din actiunile firmei.

Comentarii Facebook