S-a lansat La Spălătorie Pro: Servicii profesionale de spălare și curățare pentru companiile clujene (P)

 

 

 

 

 

Companiile clujene care au nevoie de servicii profesionale de spălătorie și curățătorie au la dispoziție o variantă de ultimă generație: s-a lansat La Spălătorie Pro. Aceasta se adresează cu precădere domeniului HoReCa, sectorului industrial productiv și clinicilor medicale private.  Sistemul funcționează foarte simplu: hainele sunt colectate de la sediul clientului, sunt curățate și livrate înapoi în cel mai scurt timp. 

 

La Spălătorie Pro oferă servicii de spălătorie și curățătorie profesionale, cu ajutorul personalului calificat în domeniu. Angajații provin din medii defavorizate, iar La Spălătorie Pro le-a oferit șansa unui nou start profesional.  Compania pune accent și pe respectul față de mediu: detergenții folosiți nu conțin fosfați, enzime sau cloruri. De proveniență Germania, aceștia, sunt antialergenici, nu atacă pielea și nu distrug în timp țesătura sau materialul hainelor. 

 

 

 

Cadou de bun venit: La Spălătorie Pro le oferă partenerilor o lună de gratuitate la toate serviciile de spălătorie și curățătorie la contractarea unui abonament de șase luni. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.laspalatoriepro.ro

 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”. 

 

 

 

Comentarii Facebook