Rosal implementează un proiect pilot de colectare selectivă a deșeurilor, în zona de case din Cluj-Napoca



Rosal implementează, în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca, un proiect pilot de colectare selectivă a deşeurilor în zona de case, începând cu luna noiembrie.

Astfel, populaţia de pe străzile Baia Mare şi Emil Racoviţă a fost dotată cu saci transparenţi, inscripţionaţi cu menţiunea „deşeuri reciclabile” pentru colectarea deşeurilor de tipul: hârtie, carton, plastic, metale, etc. Acestea se vor ridica de către compania de salubritate, separat de restul deşeurilor menajere, în ziua de miercuri, în intervalul orar 8-16. Toate tipurile de deşeuri menţionate mai sus se vor pune în acelaşi sac şi se va scoate câte un sac pe săptămână (sau la două săptămâni, în funcţie de cantitatea generată); în acest fel sacii primiţi vor fi suficienţi o perioadă de 3 luni.

Informarea cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor şi cu programul aferent acestei acţiuni se adresează tuturor clienţilor Rosal şi se va realiza prin intermediul unui flyer care se va primi de către utilizatori prin intermediul facturilor aferente serviciului de salubritate.

Clienţii Rosal pot în continuare să solicite saci pentru colectarea selectivă a fracţiei uscate a deşeurilor (deşeuri reciclabile - hârtie, carton, plastic, metale, etc.) de la punctele de lucru ale companiei: Aleea Gârbău nr. 12 şi Calea Baciului 81-83, în intervalul 08.00-16.30.

Deşeurile reciclabile (fracţia uscată a deşeurilor menajere) se colectează în intervalul orar 8-16, conform programului: Marţi – Grigorescu; Miercuri – Gruia; Joi – Mănăştur; Vineri – Zorilor; Sâmbătă – Zorilor, Făget; Duminică – zona Centrală.

 



Comentarii Facebook