Joi 19 Mai

Pleci în vacanță și nu ai cu cine să lași cățelul sau pisica? PET HOTEL Cluj e deschis și de Crăciun și Revelion

 

Pet Hotel Cluj este o pensiune pentru animalele de companie, unde proprietarii le pot lăsa pe durata vacanțelor. Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie, astfel că acum este momentul optim pentru rezervări. 

 

Pet Hotel Cluj este administrat cu multă dragoste de familia Băldean de circa 8 ani. Animalele de companie sunt plimbate zilnic, iar hrana este inclusă în preț, dar proprietarii pot aduce propria hrana în cazul în care animalul are nevoi speciale.

 

Aici poți să îți faci o REZERVARE.

 

Hotelul pentru animale are 16 ”camere” în care se pot caza căței și alte 16 pentru pisici și alte animale de companie.

 

Pensiunea canină Pet Hotel Cluj oferă încăperi special amenajate beneficiind de confort cât mai apropiat de cel de acasă. Acestea sunt dotate cu aer condiționat astfel încât, indiferent de anotimp, căteții sau celelalte animale se vor simți bine.

 

Câinii sunt scoși și la joacă, dar sunt grupați în funcție de mai multe criterii (vârstă, mărime, sex) astfel încât să nu se încaiere.

 

Pentru pisici, găzduirea se face în încăperi special amenajate, separat de alte animale. Ele nu stau închise în cuști ci sunt libere.

 

Animalele beneficiază și de asistența veterinară, astfel că animalele sunt lăsate pe mâini bune. 

 

Pet Hotel Cluj este amplasat pe strada Cometei, din Cluj-Napoca, iar pentru a vă putea caza animalul de companie trebuie să vă faceți o rezervare în prealabil. Pentru rezervări puteți suna la numerele de telefon 0721.831.958, 0722.806.671 sau 0264.480.145. De asemenea, puteți trimite un email pe adresa contact@pethotel.ro.

 

Pet Hotel are și o pagină de internet atractivă cu foarte multe informații utile.

Comentarii Facebook