Miercuri 24 Aprilie

Robert Rekkers il apara pe Horia Ciorcila: "Reprezinta o parte esentiala a succesului Bancii Transilvania"


Directorul general al Bancii Transilvania, Robert Rekkers, a declarat la scurt timp dupa ce DIICOT Cluj a anuntat trimiterea in judecata a lui Horia Ciorcila, ca membrii Consiliului de Administratie al BT nu au cunostinta de aceste nereguli.

"Referitor la aceste acuzatii dorim sa precizam ca Banca Transilvania a aflat in data de 16 decembrie ca Bank of Cyprus a achizitionat actiuni TLV reprezentant 9,7% din capitalul social. Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania nu are cunostinta de nicio actiune rau intentionata a vreunuia dintre membrii sau si are incredere in probitatea morala si profesionala a tuturor membrilor sai", a declarat Robert Rekkers.

Directorul general al BT Cluj a mai afirmat ca "Horia Ciorcila reprezinta o parte esentiala a succesului Bancii Transilvania, in ultimii 10 ani contribuind la crearea unei institutii financiare romanesti solide, cu reputatie. Contributia domnului Horia Ciorcila in cadrul Consiliului de Administratie este de nepretuit si foarte apreciata atat de management, cat si de catre angajatii banii".

Reprezentantii institutiei financiare au anuntat ca vor colabora pe deplin cu autoritatile si ca "aceste aspecte, care tin exclusiv de tranzactii pe piata de capital, nu interfereaza in niciun fel cu activitatea normala a bancii. Banca Transilvania continua sa fie o institutie fincnaiara solida, cu rezultate notabile, dedicate celor 1,5 milioane de clienti activi ai sai".

Comentarii Facebook