RESIDO TRADE, clujenii care au adus piatra naturală 100% românească în clădirile din toată lumea


Compania clujeană RESIDO TRADE, unul dintre cei mai importanți producători de piatră naturală 100% românească de pe piață, oferă clujenilor unele dintre cele mai elegante soluții de pavaje și plăci de piatră pentru toate spațiile locuințelor și nu numai.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, RESIDO se poate lăuda cu parteneriate în aproape 20 de țări, printre care Grecia, Italia sau Spania.

”Fiind o firmă mare pe piața clujeană, filozofia noastră managerială, este una extrem de simplă și axată spre performanță la cel mai înalt nivel, performanță care ne-a adus totodată în topul furnizorilor de piatră naturală din România și de peste hotare”, transmit reprezentanții companiei.

RESIDO oferă o gamă foarte variată de produse, atât pentru locuințe cât și pentru diverse proiecte imobiliare din toată lumea, precum plăci speciale de piatră naturală pentru placarea pardoselilor și a pereților, lastre, precum și lucrări de arhitectură dimensionate la comandă, o gamă largă de elemente de detaliu decorative pentru zonele de acces, proiecte complexe de acoperiș, panouri pentru arcade, coloane,balcoane și scări. 

În consecință, portofoliul companiei este unul foarte diversificat, având cele mai serioase recomandări din acest sector. Nume precume Sophia Residence, Neopark Residence, Tisa Residence, Rasaritului Residence, Studium Green Campus, Hotelul Seven,  Microsoft România, Emag și Palatul Culturii Iași sunt câteva dintre proiectele naționale cu care clujenii se mândresc.

Cariera și fabrica de procesare

Cel de la RESIDO TRADE își extrag materialele dintr-o carieră aflată în inima Transilvaniei, un loc plin de istorie care poartă zăcământul prețios de piatră naturală. Acolo a început întreaga poveste a companiei, oamenii reușind să valorifice rezervele uriașe, de milioane de metri cubi, de piatră naturală.

Fabrica Resido prelucrează la cel mai înalt nivel blocurile mari de piatră naturală, respectând cu strictețe normele și punând pe primul loc ocrotirea mediului înconjurător.

Cei peste 90 de angajați, alături de tehnologia de ultimă generație, managementul performant, format dintr-o echipă tânără, dinamică și modernă și ghidat după cele mai moderne tehnici administrative și susținută de partenerii săi interni și internaționali, o propulsează în topul global al fabricilor din acest sector.

Clujenii pot găsi magazinul fizic RESIDO TRADE în cartierul Mărăști, pe strada Fabricii nr. 5. Pentru mai multe informații despre companie și pentru a descoperi ofertele speciale pregătite de Resido, accesați site-ul https://resido.ro/.

ccab86d3-7e1d-4558-a050-cc6289e17693.JPG


Comentarii Facebook