Vineri 27 Ianuarie

Reduceri Wooww la Auchan în acest weekend: -10% la TOATE produsele alimentare


 

Weekend-ul acesta, Auchan a pregătit promoții speciale la mii de produse, cu super oferte disponibile în toate hipermarketurile, supermarketurile și magazinele de proximitate MyAuchan.

Exclusiv folosind cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, doar în perioada 12-13 februarie, toți cei care trec pragul magazinelor Auchan sau plasează comenzi online pe auchan.ro ori în aplicația mobilă Auchan pot beneficia pe loc de o reducere de -10% la toate produsele alimentare. Detalii și regulament despre campanie sunt disponibile pe www.romania.auchan.ro

În plus, începând din 12 februarie, Auchan lansează și o tombolă dedicată special membrilor programului de fidelitate MyCLUB Auchan. Astfel, fie că ai deja un card MyCLUB sau acum îți faci un card nou, poți participa la Tombola Primăverii ce îți poate aduce unul dintre cele 15 premii de 5.000 euro sau 1.000 euro, acordate în bonus pe card.

auchan 1.jpg

 Vezi regulamentul tombolei aici: https://bit.ly/3uJV5te

Accesul în toate magazinele Auchan, inclusiv în cele din centre comerciale, se face liber, fără solicitarea certificatului verde, dar cu purtarea măștii și respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară conform legii. Hipermarketurile Auchan sunt unele dintre cele mai mari magazine din România, cu alei și spații largi, un număr foarte mare de case de marcat și sunt certificate Safe Guard, ceea ce confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19. De asemenea, în 2021, Auchan a obținut medalia Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend - Superior Excellence.

 

 

 

 

Comentarii Facebook