REDUCERI la Iulius Mall Cluj! VEZI ce oferte bune sunt pentru TINE

 

Magazinele din Iulius Mall Cluj anunță reduceri la majoritatea produselor în această perioadă.

 

Brand-urile vestimentare care au tăiat din preţuri până la 50%: Orsay, Motivi, Steilmann, Adam's by Secuiana, Be You, Bossini, Contessa, Mizar, Golden Point, Lany's şi Only for You. Zara şi Little Big au discount de  până la 40%, Bigotti - 30%, Guara - 20% la primul produs şi 50% la al doilea. 

 

Magazinele cu articole sportive cu oferte avantajose: U-MAN şi "U" Cluj- până la 50%, Nike şi Converse - 40%, Adidas - 25% şi 10% la tricouri şi pantofi sport la Calcio Sport. 

 

Încălţămintea este la promoţii de până la 50% la Deichmann, Geox, Veronesse şi Condor. În plus, la Ecco Shoes beneficiezi de promoţii de până la 50%, iar la cea de-a doua pereche primeşti o extra promoţie de 20%. La Zuca, sandalele şi balerinii au preţ unic (99 lei), iar toate articolele au cu 15% mai puţin. 

 

Şi accesoriile sunt în sezonul promoţiilor: Accessorize şi Splend'Or - până la 50%, iar Gemstones Bijou până la 15% la inele şi verighete. 

 

Cosmeticele, parfumurile şi produsele pentru înfrumuseţare sunt mai ieftine cu 30% la Professional Shop, 20% la Farmasi şi 10% la Proplanta.

 

Şi hăinuţele şi accesoriile pentru prichindei au preţuri... pitice: până la 50% la Coccodrillo, iar la Kids Land Totto Space, în zilele de marţi, două ore de joacă au preţ la jumătate (9 lei). Magazinul Leonardo da Vinci oferă 20% la papetărie.

 

Cei care doresc să îşi decoreze casa sau să ofere un cadou: la bam boo produse cu până la 60% mai ieftine, la Valentini Textile între 20-60%, la King Art - până la 50% şi la Home Sweet Home - 20%. 

 

Alte oferte tentate: Coffee Beans - până la 30%, până la 60% la Samsonite, până la 50% la Opticris şi 20% la Zoomania.

 

Preţurile bune din food court: Lunch Box - 40% la produsul zilei, Deliciul Cartofilor - Happy Hour între orele 21-22 (50% la preparate), 10 lei meniul la Yummy Yang Cantonese Food şi 25% la meniul Thali la Indigo.

Comentarii Facebook