GNC în Iulius Mall, un magazin specializat în suplimente nutritive (P)

 

Un brand cu notorietate de excepţie în domeniul suplimentelor nutritive, promotor al conceptelor avansate de sănătate prin inovaţie şi wellness, GNC s-a deschis în Iulius Mall Cluj, primul magazin în afara Bucureștiului.

 

Brandul GNC este originar din America, are 75 de ani de la lansare, a cucerit 48 de ţări, având numai în S.U.A. 4.800 de magazine. Studiile clinice şi preocuparea pentru adaptarea portofoliului la cerinţele tot ce în ce mai evoluate ale consumatorilor preocupaţi de nutriţia specializată, brand-ul are un portofoliu impresionant, din care 450 de produse au fost selectate pentru a acoperi exigenţele pieţii locale. 

 

Formulele patentate şi ingredientele vegetale active, programele nutriţionale complexe destinate ambelor sexe, cele pentru sportivi şi persoane active, vitaminele şi suplimentele clasice, dar şi produsele de îngrijire şi frumuseţe marca GNC sunt acum în magazinul amplasat la parterul Iulius Mall, în zona Auchan. 

 

Clienţii sunt consiliaţi pentru a alege produsele care li se potrivesc, iar 20% este discount-ul oferit pentru deschiderea magazinului. Clienţii pot opta pentru un gold card cu acelaşi procent de reducere la toate produsele şi încă 20% discount special în primele zile ale fiecărei luni.

Comentarii Facebook